Deze mensen gingen uw voor. Een greep uit hun reacties...
Klik op een afbeelding voor een vergroting
 

Ik wil reageren dat alles top gegaan is. De schoonouders waren zeer blij met hun schilderij voor hun 60 jaar bestaan van de bakkerij. Thanks..

Rob Verberkt

 

 

Wij vinden het schilderij prachtig en onze vrienden zijn er heel blij mee, dus een zeer geslaagd kado.

Jack Hebben

 

 

Wij hebben een schilderij, dat wij hebben gekocht tijdens een vakantie in Indonesie, laten namaken omdat het origineel was gestolen. Het is erg goed gelukt en nauwelijks te onderscheiden van het origineel. Het is dus erg geslaagd. Ook de samenwerking is erg prettig en raad ik dan ook aan een ieder aan.


Groetjes Corrielle Sneep

 

 

Italië, Dolomieten, voor mij het synoniem voor de Sella Ronda. Skiën dus. De Sella Ronda is een skitocht die je in één dag door diverse dorpen leidt die allemaal gelegen zijn rondom het massief van deze puntige rotsformaties. Onaantastbaar staan ze daar in de stilte van de geweldig mooie pistes, heerlijke zon, fel blauwe hemel, wisselende flarten van wolken en de donkere rotsformaties.Het contrast, de diepte en kleurstelling en daarmee de gehele sfeer van het gebied zijn mooi op het doek gekomen dat je de sneeuw en wind alweer bijna voelt….Groeten Gert
 

 

 

 Hij is zelfs beters dan ik verwacht had, ik kan niet anders zeggen. De kleuren die ik toegevoegd heb zijn slechts een groffe schets. Voor de rest is ie ongelofelijk mooi gelukt!

R vd Lugt


 

 


Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Hartelijk dank.

Willem


 


Wilt u een ( familie ) portretschilderij laten maken van uw kinderen of uwzelf. Klikt u dan op deze link


 

Wanner u uw hond, uw poes of uw paard wilt laten schilderen, Klikt u dan op deze link

 

 

 

Heeft u altijd al een mooie reproductie willen hebben van een oude meesterschilder, Klikt u dan op deze link.