Bezichtiging
Het is mogelijk om een aantal voorbeelden van onze schilderijen te zien. U bent van harte welkom op de Ceintuurbaan 326 te Amsterdam. Wel verzoeken wij u om vantevoren even te bellen of te mailen wanneer u langs wilt komen.

Digitale beeldbewerking
Indien u een foto heeft die niet helemaal voldoet voor een schilderij kunnen wij eventueel met wat aanpassingen uw foto digitaal bewerken. Bijvoorbeeld achtergronden wegwerken, objecten toevoegen of juist weglaten. Stuur uw foto per mail en wij zullen zo spoedig mogelijk op uw verzoek antwoorden.  

Inlijsten en opspannen
Standaard worden onze schilderijen gespannen op een spieraam en verzonden in een beschermende folie en doos verstuurd. Op verzoek kunnen wij het schilderij ook direct voor u inlijsten. Geeft u het dan svp aan in het opmerkingveld op de bestelpagina en dan nemen wij na uw bestelling nog even contact met u op om alles op uw persoonlijke smaak af te stemmen.

Schilderstijl
Normaal worden onze schilderijen zo realistisch mogelijk gemaakt. Wanneer u een voorkeur voor impressionisme, abstract of in de stijl van een bepaalde schilder dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken

Kwaliteit foto naar schilderij
Al onze  schilderijen zijn zeer realistisch en onze klanten zijn  enorm  tevreden over de service en over de kwaliteit van schilderijen die wij hebben uitgeleverd. Kijk hiervoor ook eens op onze referentiepagina.  Wij bieden u de hoogst mogelijke kwaliteit tegen betaalbare prijzen.  Kijkt u rustig eens rond op vergelijkbare sites en vergelijk de kwaliteit van de voorbeelden. Hoe vaak gaat u nu daadwerkelijk over tot de aanschaf van een olieverfschilderij ? Dat wilt u toch direct zeker weten dat u ook de kwaliteit krijgt die u verwacht. Wij durven rustig te stellen dat wij u maximale kwaliteit leveren tegen de meest gunstige prijs.  Bent u niet tevreden dan stuurt u het schilderij gewoon terug. Wij leveren  met een 100 % tevredenheidsgarantie; indien u niet tevreden bent met de geleverde kwaliteit krijgt u van ons u aankoopsom retour met aftrek van de transportkosten. Het schilderij dient dan wel binnen acht dagen te worden teruggestuurd in de originele verpakking.n.

 

Scannen
Wanneer u de foto niet digitaal heeft dan kunt u deze scannen. Wanneer u geen scanner heeft dan kunt de de foto's per post naar ons toesturen;  FotonaarSchilderij.nl, Postbus 51218, 1007 EE Amsterdam. Wij zullen de foto dan voor u scannen en bij de bestelling retour sturen.

Tevredenheidsgarantie
In het geval u niet tevreden mocht zijn met het schilderij beiden wij een niet goed geld terug garantie. Daarvoor dient u het schilderij in de originele verpakking te retourneren aan Schildersfabriek.nl, Stadhouderskade 137 I, 1074 AZ Amsterdam. U ontvangt uw volledige aankoopsom retour met aftrek van onze verzendkosten.

Maten
U kunt bij ons kiezen uit de volgende formaten kiezen:

  • 30 cm * 40 cm
  • 40 cm * 45 cm
  • 50 cm * 75 cm
  • 80 cm * 100 cm

Indien u graag een afwijkende maat wilt bestellen dan is dit uiteraard mogelijk in ieder door u gewenst formaat, stuurt u ons dan svp een mail en dan zullen wij uw aanvraag binnen 24 uur beantwoorden. Bij afwijkende maten zal afhankelijk van het formaat wel een meerprijs van toepassing kunnen zijn.

Levertijd
Na bestelling duurt het ongeveer 6 tot 8 weken totdat uw  schilderij gereed is. Dit komt mede omdat het schilderij  enige tijd nodig heeft om te drogen Wij zullen u vantevoren informeren wanneer wij het schilderij zullen versturen en wanneer u het  kunt verwachten.

Verzendwijze
Alle schilderijen worden verstuurd in een hard kartonnen rol die meer dan voldoende bescherming biedt tegen beschadiging. Op deze wijze ontvangt u het schilderij in een optimale conditie.

Kosten verzenden

  • kosten verzenden zijn inclusief
  • Indien "onder rembours" 10,00 extra

Bij betaling onder rembours betaalt u het bedrag bij aflevering aan de postbode

 

Betaling
Betalen kan op verschillende manieren :

  • eenmalige machtiging
  • zelf overmaken
  • betaling onder rembours

Schilderijbon
De schilderijbon is een uniek cadeau, zowel om te geven als om te ontvangen. Vanaf 15 kan ieder bedrag worden ingevuld op de bon. De bon is in te wisselen op alle sites die vallen onder schildersfabriek.nl en kan worden verrekend met een eventueel resterend bedrag. De bon is 1 jaar geldig na datum afgifte en is niet inwisselbaar voor contant geld.

Mutaties
Wij werken vanaf een foto, wanneer u iets verandert wilt op het schilderij op basis van de foto dient u dit ons vantevoren aan te geven. Wanneer u pas mutaties doorgeeft als het schilderij reeds klaar is zijn er extra kosten aan verbonden.

Lijsten
Al onze schilderijen worden zonder lijst verkocht. Dit omdat iedereen zelf een eigen specifieke smaakt en heeft en er een enorme keuze gemaakt kan worden uit verschillende lijsten. Wij adviseren u dan ook om naar een plaatselijke lijstenmaker te gaan en daar een keuze te maken voor uw eigen lijst. Indien u toch graag door ons de lijst wilt laten plaatsern, dan behoort dit uiteraard tot de mogelijkheden.

Reproducties
Onze schilders kunnen ook reproducties maken van oude meesterschilderijen. Zie hiervoor onze site www.meestervalsers.nl. Stuur ons een mail met de naam van de schilder, het formaat en het gewenste schilderij,dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave.

Galerie
U kunt onze schilderijen bekijken op de Ceintuurbaan 326. Wanneer u langs wilt komen verzoeken wij u wel eerst te bellen of te mailen voor een afspraak.

Portretten
Wij kunnen op verzoek ook portretten of portretschilderijen van mensen, zie hiervoor onze site www.schildersportret.nl

Voor  een schilderij van dierenportretten of schilderij van uw huisdier, zie hiervoor onze site  www.dieropdoek.nl

Relatiegeschenk kunst

Indien u een orgineel cadeau wilt geven aan uw relatie is een het geven van kunst of een uniek schilderij een prachtig aandenken.

Kunst schilderij

Wij  maken op verzoek vrijwel alle mogelijke schilderijen. Een erotisch schilderij of erotische kunst behoort tot de mogelijkheden. Indien u een u een naakt  foto ( foto's ) of een erotische foto ( foto's )  heeft die u wilt laten schilderen dan maken wij op uw verzoek  een naakt schilderij van de foto.

Reproducties
Op verzoek maken wij voor u ook reproducties van oude meesterschilderijen zoals van Gogh, Monet, van Rijn en vele andere oude meesterschilders. Zie hiervoor ook onze website www.meestervervalsers.nl  

Allerlei

Wij maken allerlei schilderijen van iedere door u gekozen foto.  Wij maken altijd een realistische schilderij. U kunt zeggen wat u graag aan uw muur wilt hebben; Kunst van een koe, schilderij van koe, boedha kunst, budha schilderij, bloem schilderij, naakt kunst, schilderij kunst, schilderij bloem, erotische foto's naschilderen, naakt foto's laten schilderen, koe schilderij.

Heeft u nog andere vragen, stelt u ze gerust per mail en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.